+31 (0)475 34 09 19 echt@eurodetach.nl

Werknemer

We streven naar duurzame relaties met zowel onze klanten als onze werknemers. Ons doel is om flexibele, gemotiveerde, vakkundige, productieve en vaak gecertificeerde arbeidskrachten te plaatsen die perfect passen bij de behoeften van onze klanten, of het nu voor een lange of korte periode is.

Voor onze werknemers verzorgen wij o.a.

  • Opstellen van het uitzend- , detacherings of arbeidscontract
  • Uitgebreide intake, uitleg & instructie mbt de functie
  • Huisvesting, indien gewenst verzorgen wij de huisvesting in één van onze eigen hotels
  • Transport, dagelijks van- en naar de werkplek
  • Aanmelding bij ziektekostenverzekeraar en evt. pensioenfonds
  • Loonbetaling ( naar keuze wekelijks/maandelijks)
  • Begeleiding & Opleiding

We zijn altijd op zoek naar geschikte en beschikbare kandidaten. Tijdens een uitgebreid intakegesprek, dat bij ons op kantoor plaatsvindt, bereiden we je voor op de leef-, woon- en werkomstandigheden in Nederland. Ook informeren we je over de eisen die werkgevers stellen aan flexwerkers. Indien nodig bieden we hulp bij het aanvragen van een BSN-nummer, aanmelding bij het pensioenfonds en de collectieve ziektekostenverzekering.

Als je geen eigen huisvesting hebt, zorgen we ervoor dat je wordt ondergebracht in één van onze twee eigen hotels of in het bungalowpark.

Als wij van mening zijn dat je past binnen het gevraagde profiel van onze klant, kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever. Dit leidt in de meeste gevallen tot een succesvolle plaatsing.

Als je interesse hebt om via EuroDetach te werken, kun je je op de volgende manieren aanmelden:

Werken

Bij EuroDetach streven we ernaar om werknemers die langdurig in Nederland verblijven een functie aan te bieden die perfect aansluit bij hun persoonlijkheid en ervaring.

Met jarenlange ervaring en een breed netwerk van opdrachtgevers kunnen we bijna altijd een geschikte werkplek voor je vinden.

Wonen en huisvesting

Indien je niet over eigen huisvesting beschikt, zorgen wij voor onderdak in één van onze hotels in Schin op Geul of Kerkrade. Onze hotelkamers bieden uitstekende voorzieningen op het gebied van slapen, wonen en leven. De meeste kamers beschikken over een eigen sanitaire voorziening, maar in sommige gevallen is er een gedeelde badruimte beschikbaar. Alle kamers zijn uitgerust met een TV en WiFi-verbinding. Daarnaast heeft elk hotel meerdere kookruimtes en minstens één centrale ontmoetingsruimte.

Vervoer

Bij EuroDetach hebben we een uitgebreid wagenpark voor woon-werkverkeer. Bij het solliciteren kun je aangeven of je over een rijbewijs en eventueel een eigen auto beschikt.